Cardea

Jeugdzorgwerker C Orion 6-12

Jeugdzorgwerker C

 

Vind jij de kwaliteit van jeugdhulp ook zo belangrijk?  Zit samenwerken en verbinden in je DNA? En ga je goed op iedere dag leren met en van elkaar? Dan zoeken we jou!

Waar ga je werken?

OZC Orion is een onderwijs-zorg combinatie waar in nauwe samenwerking met jeugdzorg en onderwijs hulp geboden wordt aan leerlingen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. Deze functie is voor het onderdeel 6-12.

Het gaat om leerlingen bij wie de emotieregulatie verstoord is en die bijzondere onderwijsbehoeften hebben. De groepen van OZC Orion worden bemenst door zowel een leerkracht als een pedagogisch medewerker. Zij geven gezamenlijk vorm aan het klassenmanagement, het onderwijs en de sociaal emotionele ontwikkeling en begeleiding van de leerlingen. Het team wordt ondersteund door een schoolpsycholoog/IB, een orthopedagoog en een gezinsbegeleider. Er wordt intensief samengewerkt als multidisciplinair team. Kinderen op Orion vertonen soms sterk externaliserend gedrag, dit kan zich uitten in verbale of fysieke agressie.

Wie ben jij?

Je bent een doortastende, stressbestendige, vriendelijke en betrokken collega met een passie voor hulpverlening.  Je bent bereid  om net dat stapje extra te zetten voor het kind en zijn of haar gezin en je omarmt de  uitspraak ‘Doen wat werkt’. Hoe leuk is het om nog van alles te mogen leren? Voor jou als jeugdzorgwerker bieden we mooie ontwikkelmogelijkheden en je vult binnen korte tijd jouw rugzak met veel ervaring.

Wat ga je doen?

Je vertaalt de kennis en ervaring naar wat het kind nu nodig heeft in de onderwijspraktijk op basis van vakinhoudelijke kennis over onderwijsleer,- en opvoedingsproblemen, kinder psychiatrische beelden en methode en begeleidingsalternatieven. Aan de hand van de signalering van vaardigheden en vaardigheidstekorten wordt er een handelingsplan opgesteld.Daarnaast heb je contact met ouders over de handelingsplannen en de dagelijkse gang van zaken binnen de school, door middel van email of telefoongesprekken.

Je werkt op de groep samen met de leerkracht en verzorgt ook eigen activiteiten die op Orion door de jeugdzorgwerkers ontwikkeld zijn.

Wat breng jij mee?

De ‘drive’ om kinderen, jongeren en hun gezin verder te helpen
Je bent geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) www.skjeugd.nl.

Je beschikt over een afgeronde en relevante HBO opleiding en je hebt affiniteit met het speciaal onderwijs. Je bent bereid om te werken volgens de methodiek die binnen Orion ontwikkeld is. Je kunt functioneren in een multidisciplinair team. Je biedt structuur en voorspelbaarheid in de onderwijsleeromgeving. Je kunt werken volgens vastgelegde handelingsplanning. Ook beschik je over  goede schriftelijke taalvaardigheid.

Wat bieden we jou

  • De ruimte om te doen wat écht werkt. Voor jezelf, maar vooral voor het kind en het gezin
  • Een dynamische functie bij een warm bedrijf
  • Betrokken collega’s en een hecht team
  • Inhoudelijke- en persoonlijke support
  • Stimulans om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Salaris ingedeeld in salarisschaal 8 CAO Jeugdzorg (op basis van relevante ervaringsjaren, max € 3862,06)
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging

Voor al onze overige arbeidsvoorwaarden kijk je bij ‘werken en leren’ op werkenbij.cardea.nl [link achter werkenbij.cardea.nl plaatsen: https://werkenbij.cardea.nl/solliciterenenwerken]

Doen?

Word jij blij als je deze vacature leest? Stuur dan je sollicitatie naar Marieke Schermer Voest (HR-advies), m.schermervoest@cardea.nl of solliciteer direct via de button ‘solliciteer’ op www.werkenbij.cardea.nl. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Marja Kins teammanager via 06-25094031.

N.B. Interne kandidaten van Cardea hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Het opvragen van referenties en VOG inclusief het onderwerp grensoverschrijdend gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Referentienummer:

20230405

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Vacaturetype:

Jeugdzorgwerker

Aantal uur:

32-36 uur

Vakgebied:

Jeugdzorgwerker C

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Marieke Schermer Voest

mobiel: +31 636504044

Bedrijfspagina:

http://www.cardea.nl

Kantooradres:

Elisabethhof 23 2353 EW 2353 EW Leiderdorp

Locatie: