Cardea

HR Adviseur

 

HR ADVISEUR

Ben jij de daadkrachtige, ervaren, hands on, en ondernemende HR adviseur en beschik je over een goed gevoel voor humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Je komt te werken op het Centraal Bureau van Cardea in het knusse en gezellige Leiderdorp. Op het Centraal Bureau tref je de stafdiensten aan, waaronder HR en het management team.

We juichen vitale medewerkers toe die graag op de fiets komen. Waar dit niet mogelijk is, hebben we de mogelijkheid van een parkeerterrein. We grenzen aan het poldergebied waar je een heerlijke wandeling kunt maken met je collega’s tijdens de lunchpauze.

De afdeling HR bestaat momenteel  uit acht medewerkers (drie HR adviseurs, 2 HR medewerkers, een verzuimcoördinator en 2 salarisadministrateurs). Met jou als nieuwe collega zal ons fijne en professionele team bestaan uit negen medewerkers en zijn we compleet!

Het HR team kenmerkt een informele werksfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wie ben jij?

Het vakgebied van de HR professional kent voor jou geen geheimen meer. Je hebt hier immers gedegen werkervaring in opgedaan. Jij voelt naadloos aan waar de behoefte ligt en welke rol daarbij past. In deze rol ben je ondernemer, projectmanager, mediator en relatiebeheerder. Je kunt goed schrijven en bent uiterst communicatief vaardig.

Wat ga je doen?

Je hebt kennis van en ervaring van het hele HR-domein. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het geven van deskundig advies aan het management en de medewerkers op het gebied van HR-zaken en organisatieontwikkelingen. Je bent in staat om alle dagelijkse operationele en tactische HR-vraagstukken zelfstandig en in goede samenwerking met je collega’s uit te voeren. Ook lever je een bijdrage aan een verdere professionalisering en modernisering van de HR-processen en het HR-beleid.  Daarnaast neem je deel aan verschillende werkgroepen, waarin HR-thema’s verder worden uitgediept en/of beleid wordt gemaakt.  Je volgt de van belang zijnde ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving nauwlettend. Je draagt actief verbetervoorstellen aan vanuit je vakgebied.

Wat breng jij mee?

Wij vinden het belangrijk dat je over een relevante HBO opleiding beschikt gericht op ons vakgebied. Een dijk aan ervaring vinden wij ook heel prettig. Wij kijken er namelijk naar uit om ook van jou te leren! Wij moedigen kandidaten die een sterke affiniteit of ervaring met jeugdzorg hebben aan om te reageren. Hiernaast beschikt onze nieuwe collega over een gezonde dosis arbeidsvitamine. Dit is namelijk het recept om het bij ons naar je zin te hebben. 

Maken bovenstaande ingrediënten de juiste muziek? Wacht dan niet langer en laat ons weten waarom jij goed bij ons past!

Wat bieden we jou?

  • Een dynamische functie bij een warm bedrijf
  • Betrokken collega’s en een hecht team
  • Inhoudelijke- en persoonlijke support
  • Stimulans om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Salaris ingedeeld in salarisschaal 10 CAO Jeugdzorg (op basis van relevante ervaringsjaren, max € 4973,88)
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar voor 28-32 uur met de intentie tot verlenging

Voor al onze overige arbeidsvoorwaarden kijk je bij ‘werken en leren’ op werkenbij.cardea.nl

Doen?
Word jij blij als je deze vacature leest? Stuur dan je sollicitatie naar Marieke Schermer Voest (HR-advies), m.schermervoest@cardea.nl of solliciteer direct via de button ‘solliciteer’ op www.werkenbij.cardea.nl. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Marieke Schermer Voest, HR adviseur via 06-36504044

N.B. Interne kandidaten van Cardea hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Het opvragen van referenties en VOG inclusief het onderwerp grensoverschrijdend gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure

 

Referentienummer:

20231911

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacaturetype:

HR

Aantal uur:

28-32 uur

Sluitingsdatum:

07-03-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Marieke Schermer Voest

mobiel: +31 636504044

Bedrijfspagina:

http://www.cardea.nl

Kantooradres:

Elisabethhof 23 2353 EW 2353 EW Leiderdorp

Locatie: