Cardea

Jeugdzorgwerker B Dialoog (Leiderdorp)

Jeugdzorgwerker B Dialoog (24 uur)

In Leiderdorp zijn wij op zoek naar een energieke en pro actieve collega die ons team komt versterken. Word je enthousiast van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden, kun je overstijgend denken en ben je gericht op samenwerking, dan zoeken we jou!

Waar ga je werken?
Bij ‘ Dialoog ’ wordt specialistische jeugdhulp geboden aan kinderen/jongeren van 0 tot 18 jaar (en hun ouders/gezin) met somatische klachten/aandoeningen en bijbehorende psychosociale of pedagogische problemen.

De cliëntenpopulatie betreft een grote verscheidenheid aan somatische/medische klachten, o.a. zeer jonge kinderen (0-4jaar) met specifieke leeftijdsgebonden klachten, kinderen met chronische ziekten, kinderen/jongeren met ondergewicht/overgewicht/obesitas, kinderen met ernstige zindelijkheidsproblemen, kinderen/jongeren met eet,-slaap- en voedingsproblemen, kinderen/jongeren met medisch onverklaarde klachten, etc. Er is een intensieve samenwerking met diverse ziekenhuizen en de Jeugdgezondheidszorg. Ook is er samenwerking met de collega’s in Den haag. Wanneer noodzakelijk wordt er observatiediagnostiek aangeboden of traumabehandeling geboden.

Wat ga je doen?
Jouw focus ligt op het individueel begeleiden en behandelen van kinderen/jongeren en ouders/gezinnen. Voor zeer jonge kinderen wordt de hulp in de thuissituatie aangeboden. Overleggen/afstemmen met betrokken artsen/paramedici in het kader van aanmelding, consultatie en behandeling. Je neemt deel aan werkoverleg en intervisie. Je draagt zorg voor van een adequate rapportage. Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning van je ‘caseload'. Binnen de gegeven kaders voer je de regie over je eigen agenda. In overleg met de cliënt/het cliëntsysteem maak je 's morgens, 's middags en eventueel 's avonds afspraken. Indien passend lever je een bijdrage (bijv. binnen een commissie) aan ontwikkelingen binnen de organisatie.

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt over een afgeronde en relevante HBO opleiding
  • Je bent geregistreerd of kan je registreren bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. (SKJ)
  • Je beschikt over enige ervaring in een soortgelijke functie, mogelijk met enige kennis van medische aandoeningen
  • Je hebt bij voorkeur kennis van IMH/jonge kind
  • Je hebt kennis van de (psychologische) ontwikkeling van kinderen/jongeren van 0 - 18 jaar
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding
  • e beheerst uitstekende contactuele eigenschappen

Verder is van belang
Een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging.
De functie wordt ingeschaald als Jeugdzorgwerker B, schaal 9 (max €4544,51 bruto per maand op basis van 36 uur). Voor al onze overige arbeidsvoorwaarden kijk je bij 'werken en leren’ op werkenbijcardea.nl. 

Doen?
Word jij blij als je deze vacature leest? Stuur dan je sollicitatie naar Marieke Schermer Voest (HR Advies), m.schermervoest@cardea.nl of solliciteer direct via de button ‘ solliciteer’ op www.werkenbij.cardea.nl. Neem voor meer informatie over de functie contact op met  Merel Dangreau via 06-46341811 gedragswetenschapper of Barbara Daalmeijer, teammanager via 06-40871443.

N.B. Interne kandidaten van Cardea hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Het opvragen van referenties en VOG inclusief het onderwerp grensoverschrijdend gedrag maakt onderdeel van de selectieprocedure.

 

 

Referentienummer:

20242504

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacaturetype:

Ambulant Hulpverlener

Aantal uur:

24 uur

Vakgebied:

Jeugdzorgwerker B

Sluitingsdatum:

10-05-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Marieke Schermer Voest

mobiel: +31 636504044

Bedrijfspagina:

http://www.cardea.nl

Kantooradres:

Elisabethhof 23 2353 EW 2353 EW Leiderdorp

Locatie: